_DSC5406AAA-copy.jpg

בית גוטמאכר

דיירים: זוג + 2 ילדות

 

שטח: 200 מ"ר + יחידת אירוח נפרדת

 

מקום: יסוד המעלה

 

 

קונספט:

המגרש הרחב בגודל של 750 מ"ר נמצא במרכז המושבה הותיקה בסמוך למכולת ולבית הכנסת המרכזי, ללא נקודות נוף פתוחות. מתוך כך, החלטנו לתכנן מבנה שישים דגש על פרטיות לזוג. בית כפרי עם אופי יוקרתי חם וחומרים איכותיים. 

 

התכנון כלל חלוקת הפונקציות למבנים נפרדים. החלל הציבורי תחת תקרת עץ גלויה, יחידת הורים כצימר נפרד ואגף הבנות – שבו הושם דגש על משחק, שינה וטיפול מבלי להפריע לאזור ההורים. 3 הפונקציות השונות מתחברות דרך פטיו גדול שצופה לגינה המתוכננת עם דק ובריכת שחייה.

 

אבזור הבית והגינה:

 

את חזיתות הבית מעטרת אבן חירבה מקומית, בת המושבה. גג הרעפים עם עץ גלוי ותקרה גבוהה ביחידת ההורים ובחלל הציבורי. באגף הבנות נבנה גג שטוח. מבחינת חומרים, הושם דגש על עץ גלוי, עץ אלון, רצפת אבן מלוטשת והרבה פתחים מעוצבים שמכניסים אור. צבעי לבן וקרם יוצרים רוגע ותחושה יוקרתית.

_DSC5406AAA-copy
_DSC5426AAA-copy
_DSC5442AAA-copy
_DSC5452AAA-copy
_DSC5363AAA-copy
_DSC5365AAA-copy
_DSC5372AAA-copy
_DSC5380AAA-copy
_DSC5397AAA-copy
_DSC5326AAA-copy
_DSC5340AAA-copy
_DSC5334AAA-copy
_DSC5243AAA-copy
_DSC5274AAA-copy
_DSC5271AAA-copy
_DSC5295AAA-copy
_DSC5214AAA-copy
_DSC5219AAA-copy
_DSC5216AAA-copy
בית גוטמאכר

אדריכלות ועיצוב פנים