בית יצחק

הדיירים: זוג + ילדה ואמא

 

שטח הבית: 450 מ"ר

 

המקום: נוף כנרת

 

קונספט:

 

הוילה תוכננה בסגנון נאו-קלאסי תוך הקפדה על סימטריה בכל חזיתות המבנה. בנוסף, שולבו בתכנון אלמנטים דקורטיבים בסגנון יוקרתי אירופאי, ביניהם קרניזים שעוצבו ותוכננו בחיוחד לפרוייקט זה.

 

השטח עליו נבנתה הוילה צופה לנוף עוצר נשימה של הכנרת ודרום רמת הגולן. כדי ליצור חיבור ישיר עם הנוף, תוכנן המבנה עם פתחים לנוף מכל זוית אפשרית. הצורה שנבחרה היא צורת ח' הפוכה, עם פטיו גדולה כולל גם בריכת שחייה. הפטיו הוא נקודת החיבור והמפגש בין דיירי הבית, תוך שמירה מקסימלית על הפרטיות.

 

סוויטת ההורים שנבנתה בבית מוקמה בקצה הפונה אל נוף הכנרת ורמת הגולן, כדי ליצור חיבור ישיר אל הנוף. בסוויטה הותקנו חדר ארונות ומקלחת מפנקת צמודה.

 

אבזור הבית והגינה:

 

במהלך התכנון ועיצוב הבית הושם דגש מיוחד על בחירת חומרים יוקרתיים, בעלי סגנון אירופאי מובהק.

 

בין היתר נבחרו חיפויים יוקרתיים – קרניזים בהתאמה מיוחדת לפי מידות הבית. הקרניזים הורכבו כיציקות פוליאסטר מסביב לכל המעטפת וסביב הפתחים.

 

אזור הפטיו רוצף ברצפת דק מעץ איפאה. במרכז הסלון הותקן קמין.

 

הבריקים והנברשות שנבחרו לחלל נבחרו תוך שמירה על סגנון פרובנס יוקרתי.

 

דלת הכניסה עוצבה מעץ מלא ודלתות הפנים עוצבו מעץ מלא בצבע.

 

מטבח הבית עוצב בסגנון פרובנס יוקרתי. שמשתלב בכל אוירת הבית.

בית יצחק
בית יצחק
בית יצחק
בית יצחק
בית יצחק
בית יצחק
בית יצחק
בית יצחק

אדריכלות ועיצוב פנים 

Made with love YFMD