בית משפחת כהן

דיירים: זוג + ילד

 

שטח: 180 מ"ר

 

מקום: המושבה מגדל

 

קונספט:

הלקוחות, זוג צעיר עם ילד, חיפשו ליצור מראה מודרני, רענן וצעיר. מראה זה השתלב בקונספט התכנון שכלל מבנה מודרני ומינימלסטי שנפוץ כיום בתכנון מבני מגורים. מהמגרש ניתן לראות את הכנרת ממזרח, מדרום הר ארבל משתקף הנוף כמו גלויה פנורמית ובשל כך תוכנן המבנה לצפות על הנוף. 

 

הוילה תוכננה כמלבן, תוך חשיבה על סימטריה בחלוקה החיצונית. בחזיתות נוצר גריד אחד שמשתלב בחלונות ומשליך לכל אלמנט בכל החזיתות. הטיח יוצר מגרעת סמויה וכך המראה שמתקבל הוא כמנסרה שמחולקת באופן אחיד.

 

החלל הציבורי תוכנן כחלל כפול, עם קיר דומיננטי שבו הותקנו קמין ופלזמה. המטבח תוכנן פתוח ומאובזר, עם אי מרכזי ומדרגות תלויות במרכז החלל העשויות מפלדה וזכוכית.

 

בקומה העליונה של הבית עוצבו חדרי השינה, כולל סוויטה מרווחת להורים ומרפסת שצופה לכנרת.

 

אבזור הבית והגינה:

בחלל המרכזי תוכנן כאמור קיר דומיננטי שבו הותקנו פלזמה וקמין. במטבח נוצרו מדרגות מפלדה ומזכוכית. קו טרנדי ומודרני זה שולב בכל בחירת חומרי הגמר והאבזור לבית.

 

בריכת שחייה שנבנתה במתחם משלימה את המראה המודרני עם קווים ישרים, שבילים ומרפסת הפונה לאזור החיצוני של הבית. בפרגולה החיצונית נבנו קורות מסיביים שמתחברים לעטיפת החצר - מטעי זיתים שמקיפים את הבית ונותנים תחושה אינטימית.

בית כהן
בית כהן
בית כהן
בית כהן
בית כהן
בית כהן
בית כהן
בית כהן

אדריכלות ועיצוב פנים