בית אבוטבול

הדיירים: זוג

 

שטח: 330 מ"ר

 

מיקום: גליל עליון

 

קונספט:

הוילה החד קומתית תוכננה מתוך השאיפה והבקשה של הלקוחות להעניק להם פרטיות, נוחות ומרחב מירביים. מתוך כך נולדה צורת המבנה שהוא "ח" שוכב.

המטרה הייתה ליצור את החללים הציבוריים וסוויטת ההורים כשהם פונים לנוף ובכך ליצור חיבור עם הסביבה,  שכוללת מטעים ומבט ישיר אל החרמון, תוך מתן תחושה אינטימית ופרטית.

 

בחלל האמצעי הפתוח מתגלה פטיו מרהיב עם מוטיב של מפל ובריכות נוי שניתן להנות ממנו רק מתוך המבנה והוא יוצר חיץ בין האזור הציבורי, יחידת ההורים לבין יתר הפונקציות -  ממ"ד, חדרים נוספים וחדרי שירות.

 

החלל הפונה לרחוב כולל חדרי אירוח עם כניסה ישירה מהחזית וכך נוצרה הפרדה מוחלטת בין האגפים השונים.

 

הבית כולו עוצב בקו נקי עם דגש על הצבע הלבן ושימוש בחומרי גלם וגמר חדישים, ביניהם חיפויים מיוחדים.

 

ציר הכניסה לבית הוא ארוך וגם דלת הכניסה היא צידית-מוסתרת מהכביש. מאזור המטבח יש חלון שנותן מבט לכל המגיע לשטח המבנה.

 

אבזור הבית והגינה:

 

המטבח עוצב בצבע לבן השומר על הקו הנקי המאפיין את התכנון והעיצוב כולו, בשילוב של רצפת שיש לבנה.

 

כדי ליצור עניין בחלל הותקן קיר דקורטיבי שבתוכו קמין חדש הכולל מסך פלזמה המשולב בתוך הקיר.

 

בבית הותקנה מערכת מיזוג מרכזית הכוללת גם רמקולים. בנוסף, נבנתה מקלחת הורים עם חיפוי שיש יוקרתי שכוללת 2 מערכות מקלחת גדולות.

 

המטבח כולו עשוי מדלתות זכוכית קריסטל  - תקרת החלל הגבוה באיזור הציבורי עוצבה כהנמכת גבס דקורטיבית משולבת עם תאורה סמויה ופרט לתאורה לוילון סמוי.

 

סויטת ההורים נפרשת על שטח של כ-80 מ"ר ומספקת הפרדה מוחלטת מיתר החדרים - חדר שינה מרווח מאד עם פינת ישיבה וטואלט, חדר ארונות ומקלחת צמודה כפולה.

 

הבית תוכנן עם מערכת אודיו וידאו בתוך המבנה וגם בחוץ.  ניתן לשבת בפרגולה ענקית הפונה אל הנוף נוף ומספקת מבט להר החרמון ולהנות גם ממוסיקה מהנה וצפיית בסרטים. 

בית אבוטבול
בית אבוטבול
בית אבוטבול
בית אבוטבול
בית אבוטבול
בית אבוטבול
בית אבוטבול
בית אבוטבול
בית אבוטבול
בית אבוטבול

אדריכלות ועיצוב פנים