בית משפחת משה

בית משה

הדיירים: זוג+3 ילדים

שטח הבית: 250 מ"ר

המקום: עמקה

תכנון ועיצוב פנים: שניידר אדריכלות

 

קונספט:

מרחב היא מילת המפתח שליוותה את התיכנון.

מגרש רוחבי מאוד איפשר לתכנן מבנה בעל 3 אגפים ,אשר מחוברים דרך מסדרון מואר וחלל פטיו בין אגף לאגף.

הראשון מהווה חלל ציבורי-לאחר מכן אגף הילדים כולל חדרי ילדים מקלחת וחדר כביסה ואגף האחרון סויטת הורים מאובזרת הכוללת חדר רחצה ואמבטיה ומרפסת חיצונית, המדרגות מתוך המסדרון מחברות לקומת מרתף-ממ"ד וחדר משחקים.

לכל המתחם תוכנן אזור חוץ מרווח כולל בריכת infinity—פינות ישיבה מדורגת.

סגנון וחומרים:

כבעלי הבית-כך אופי המבנה, קליל,משוחרר ונקי. בחרנו בחלק מהחזיתות להשאיר בטון חשוף, יתר החזיתות מקבלות חומריות של עץ וברזל והכל בפרופילים עדינים ודקים.

3-3
1l
1-1
מבט אחורי
2-2
2l
מבט כניסה
t5_Photo---2
t5_Photo---3
t5_Photo---1
t5_Photo---4
t5_Photo---5
t6_Photo---7
t5_Photo---6
t6_Photo---8

אדריכלות ועיצוב פנים