הגושרים-חוץ-יום.jpg

בית הבט- קיבוץ הגושרים

דיירים: זוג + 2 ילדות

 

שטח: 200 מ"ר + יחידת אירוח נפרדת

 

מקום: יסוד המעלה

 

 

קונספט:

המגרש הרחב בגודל של 750 מ"ר נמצא במרכז המושבה הותיקה בסמוך למכולת ולבית הכנסת המרכזי, ללא נקודות נוף פתוחות. מתוך כך, החלטנו לתכנן מבנה שישים דגש על פרטיות לזוג. בית כפרי עם אופי יוקרתי חם וחומרים איכותיים. 

 

התכנון כלל חלוקת הפונקציות למבנים נפרדים. החלל הציבורי תחת תקרת עץ גלויה, יחידת הורים כצימר נפרד ואגף הבנות – שבו הושם דגש על משחק, שינה וטיפול מבלי להפריע לאזור ההורים. 3 הפונקציות השונות מתחברות דרך פטיו גדול שצופה לגינה המתוכננת עם דק ובריכת שחייה.

 

אבזור הבית והגינה:

 

את חזיתות הבית מעטרת אבן חירבה מקומית, בת המושבה. גג הרעפים עם עץ גלוי ותקרה גבוהה ביחידת ההורים ובחלל הציבורי. באגף הבנות נבנה גג שטוח. מבחינת חומרים, הושם דגש על עץ גלוי, עץ אלון, רצפת אבן מלוטשת והרבה פתחים מעוצבים שמכניסים אור. צבעי לבן וקרם יוצרים רוגע ותחושה יוקרתית.

הגושרים-חוץ-לילה
מבט-פנים-הגושרים
מבט-פנים-הגושרים--
מבט-פנים
חדר-שינה-הגושרים
ח-שינה-הגושרים
מקלחת הגושרים - Copy

אדריכלות ועיצוב פנים