בית מרסל - צימרים כנען

מקום: הר כנען

 

קונספט:

הלקוחות, זוג צעיר עם ילד, חיפשו ליצור מראה מודרני, רענן וצעיר. מראה זה השתלב בקונספט התכנון שכלל מבנה מודרני ומינימלסטי שנפוץ כיום בתכנון מבני מהעבודה התמקדה בתכנון מחודש ושיפוץ של בית מקומי ישן, שהוסב לבית אירוח ובו יחידות נופש המיועדות לציבור המטיילים. המבנה ממוקם בקצה הר כנען, המשקיף על נוף יפיפה של הר מירון ואזור צפת.

 

הדירה שופצה תוך מחשבה על מפגש ישיר עם הנוף שמסביב. המחיצות הורדו והתכנון כולל חלל ציבורי מזמין עם נוף יפה שניבט דרך חלונות גדולים. בנוסף, הותקנו בחלל קמין שיוצר אווירה מפנקת ומסך פלזמה לשימוש האורחים. 

 

בדירות נבנה מטבח מאובזר בסטנדרט גבוה. בנוסף, נבנו חדרי שינה מזמינים ופרקטיים שמספקים מענה לזוגות ומשפחות המגיעים להתארח במקום. דגש הושם על עיצוב המקלחות, על מנת שיעניקו תחושה מפנקת ונעימה.

 

כל חזיתות הבניין שופצו וחופו באבן מקומית, שמשרה מראה גלילי ועתיק.

 

 

 

בית מרסל
בית מרסל
בית מרסל
בית מרסל
בית מרסל
בית מרסל
בית מרסל
בית מרסל
בית מרסל
בית מרסל
מצב לפני שיפוץ

אדריכלות ועיצוב פנים